Pas një sëmundje të rëndë, ndërron jetë infermierja, Fitore Zenelaj

Pas betejës më një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë infermierja Fitore Zenelaj nga Suhareka.

E ndjera ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë.

Për ditën dhe orën e ceremonisë mortore familja do të ju njoftojë.

Njoftimi i familjes:

Të nderuar familjar, miq, shokë, dashamirë, me dhimbje dhe pikëllim të madh,  ju njoftojmë se më e dashura  jonë Fitore Zenelaj  pas një sëmundje të rënde ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë, me datë 13.11.2023.

Për ditën dhe orën e vorrimit, do ju njoftojm me kohë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë