Gjenden mbetje mortore në këtë fshat të Drenicës

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur ka njoftuar se kanë hasur në mbetje mortore/eshtrat, potencialisht të personave të zhdukur, në Prekaz, Skenderaj.

“Pas gërmimeve në lokacionin Arbanë, Prizren, sot gjatë ditës, ekipet e Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Institutit të Mjekësisë Ligjore dhe Drejtorisë së Policisë për Hetimin e Krimeve të Luftës, kanë vazhduar gërmimet edhe në lokacionin e varrezave në fshatin Prekaz, Skenderaj”, thuhet në njoftimin e Komisionit Qeveritar.

.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë