Vdes profesori nga Kishnareka e Drenasit, Enver Gara

Ka vdekur Prof. Enver Gara nga Kishnareka e Drenasit.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët:

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot më 8 nëntor vdiq babai jonë prof.Enver Gara.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet në vendlindje, në katundin Kishnarekë të Komunës së Drenasit.

Për ditën dhe orën e varrimit do t’u njoftojmë me kohë (meqë ndodhemi në Zvicër).

Me dhimbje të madhe bashkëshortja Afërdita dhe djemtë Mërgimi e Çlirimi!

Ngushëllime Familjes Gara!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë