Fatlum Kastrati nga komuna e Drenasit po hyn në shtëpi të re

Për më shumë rreth historisë prekëse të Fatlum Kastrati dhe familjes së tij nga Drenasi, video është publikuar nga “Jetimat e Ballkanit”

VIDEO
.
Listat e donatorëve i gjeni të bashkëngjitura në këtë postim.

Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!
Familja, shtëpine e gëzoftë!

jetimat.com

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë