Avokati Bajraktari: Tash e tri vite në betejë, procesi do të jetë triumfues!

Me rastin e trevjetorit të akuzës së ngritur ndaj krerëve të UÇk-së, avokati Ardian Bajraktari ka theksuar se ata tash e tri vjet gjenden në betejë me rrugë ligjore.

Heronjtë kthehen të fundit nga betejat, natyrisht triumfues, s’ka si të jetë ndryshe, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Tash e tri vite në betejë, me rrugë ligjore.

Proces jo i lehtë, natyrisht, por epilogu do ta rikonfirmoj pastërtinë dhe të drejtë luftën e popullit të Kosovës për liri.

Heronjtë kthehen të fundit nga betejat, natyrisht triumfues, s’ka si të jetë ndryshe.

Shpresëplotë dhe i bindur se fundi edhe i këtij procesi do të jetë triumfues. https://www.facebook.com/share/av5bFxPbPqoQb1nK/?mibextid=WC7FNe

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë