Afaristi Albert Bucolli tregon për parimet dhe vlerat e kompanisë “Bucolli” me seli në Shtuttgart

Vlera e kompanisë sonë është “dedikimi, pasioni, humanizmi dhe sensi i përsosmërisë”.

Bindja dhe praktika jonë është se çdo projekt zhvillimi dhe ndërtimi, i çfarëdo natyre qoftë, duhet trajtuar me të njëjtën vëmendje, rëndësie dhe angazhimi.

Ne fusim shpirtin tonë, parimet dhe idealet tona, në çdo projekt tuajin, duke e konsideruar atë si unik dhe duke e trajtuar me shumë seriozitet.

Vizioni

Vizioni i kompanisë “Bucolli” është të angazhojë gjithë fuqinë e saj menaxheriale, intelektuale, inxhinierike dhe financiare për të ndërtuar në mënyrë sa më bashkëkohore dhe inovatore të ardhmen dhe ëndrrat e gjithkujt.

‘Bucolli’ është përkushtuar për të ofruar një shërbim të cilësisë së lartë dhe për të tejkaluar pritshmëritë e klientëve dhe partnerëve të biznesit, në implementimin e çdo projekti në Stuttgart.

Me Respekt

Albert Bucolli

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë