Bastisje nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, Haga del me njoftim në orët e vona

Lidhur me bastisjet që ndodhën ditëve të fundit kryesisht tek ish-këshilltarët e ish-presidentit Hashim Thaçi, Zyra e Prokurorit të Specializuar ka dalë sonte vonë me një njoftim.

ZPS thotë se po kryen operacione në vazhdimësi në Kosovë në një proces hetimor që përqendrohet në vepra penale kundër administrimit të drejtësisë.

Operacionet e ZPS-së dhe janë mbështetur nga Policia e Kosovës dhe Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX).

Njoftimi i plotë:  

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) po kryen operacione në vazhdimësi në Kosovë në një proces hetimor që përqendrohet në vepra penale kundër administrimit të drejtësisë. Operacionet e ZPS-së këtë javë janë autorizuar nga ana gjyqësore prej Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) dhe janë mbështetur nga Policia e Kosovës dhe Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX).

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë