Punëtori grevist i Trepçës pëson sulm kardiak

Një nga minatorët grevistë të Trepçës, Miftar Mehmeti ka pësuar sulm kardiak mëngjesin e së hënës.

Kështu ka treguar vetë Mehmeti përmes një postimi në Facebook, teksa ka kërkuar nga qytetarët dhe Qeveria që të ndihmojnë minatorët sepse sipas tij, ka edhe shumë minatorë të tjerë që nuk janë në gjendje të mirë shëndetësore.

“Miq të dashur, ju lus të luteni për shëndetin tim. Nuk jam mirë me shëndet. Shëndeti mu rëndua sot në horizontin e 10 gjatë faljes së Namazit të Sabahut e pata një sulm të vogël kardiak. Pas intervenimit të stafit të emergjencës, stafit mjekësor, gjendja më është stabilizuar por prapë po kam probleme herë pas here. I lus të gjithë ata që munden të bëjnë diçka për minatorët, shumë prej tyre janë të sëmurë, ktheheni kokën kah minatorët, ju lus juve Qeveri e Kosovës dhe të tjerëve që keni mundësi”, shkroi ai.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë