Ndodhë në këtë shkollë të Drenicës, pensionohen përnjëherë 5 profesorë dhe 1 bibliotekiste

Sot në shkollen teknik “Anton Çetta” në Skenderaj, janë pensionuar 5 mësimdhënës dhe 1 biblioteksite. Bëhet fjalë për:

1. Prof. Haki Xani
2. Prof. Musa Bekteshi
3. Prof. Sefer Veseli
4. Prof. Imer Rrustemi
5. Prof. Bedri Kaqkini
6. Miradije Hoxha – bibliotekiste

Mësohet së në ditën e pensionimit kolektivi i shkollës ka organizuar një ceremoni falënderuese dhe përcjellëse, shkruan rajoni.org.

Urime dhe gëzuar pensionimi!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë