Funksionalizohet Ambulanca e Mjekësisë Familjare në fshatin Sankovc

Është funksionalizuar Ambulanca e Mjekësisë Familjare në fshatin Sankovc të Drenasit.

Funksionalizimi i kësaj AMF-je është mundësuar nga Drejtoria për Shëndetësi, ku shërbimet mjekësore nga ekipi mjekësor në këtë Ambulancë do të ofrohen çdo ditë të javës.

Drejtoria për Shëndetësi në bashkëpunim me QKMF-së, do të vazhdojë të investojë në shëndetësi, me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira në ofrimin e shërbimeve shëndetësore, si për personelin shëndetësor ashtu dhe për qytetarët e Komunës së Drenasit.

Puna, është fjala jonë!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë