KEDS tregon ku do ketë nesër ndërprerje të energjisë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të enjten do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV J09 Grashtic-Radashevc (kodi: 14016001) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugovc-Kaqurrët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Vërejtjeje: Në NS 10/0.4 kV Prugovc- Kaqurët do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] SU 9/3 (kodi: 19100006104) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 35. Ilaz Kodra.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët, projekti LOT 43 (2023) Feeder 4.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] SU 9/3 (kodi: 19100006021) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 1. Dardania BB-9/4 L.1 HYR-1/4

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët, projekti LOT 43 (2023) Feeder 4.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS:Arben Jetullahu ARSEKO Sh.P.K me kod: 19000078257 prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Raif Pollomi.

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010 )nga ora 11:30 deri në ora 13:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

2.

Nga 35/10 kV PejaII do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Puhovci (kodi: 50051009)nga ora 13:15 deri në ora 14:45

Vendet: Kisha Katolike, Ambullanca e Stomatologjike, Dukagjini 1, Dukagjini 2, rr.Gjeneral Wesly Clark, një pjesë e rr.Mbreteresha Teutë, një pjesë e rr. Rashit Gorani dhe rr. Nëna Terezë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

LP 10kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1

Nga TS 110/35/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV J12 Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, projekte investive LOT 18.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV J08 Sllovia (kodi: 41000003) prej ores 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

2.

Nga NS 35/10[kV] Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Kisha Katolike II (banesat) (kodi: 40000033209) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rexhep Bislimi – Besnik Osmani.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 35/10[kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (kodi: 41046001) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Muzeqinë, Bushat, Gjergjaj, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragobili (kodi: 82082006) nga ora 15:00 deri 17:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Projekte investive, punimi i kokave të jashtme dhe të brendshme të tensionit të mesëm, lidhëseve të tensionit të mesëm si dhe energjizimi i kabllove tokësore të tensionit të mesëm dhe punime tjera elektrike në kuadër të Lot 21-Malishevë.

2.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva (kodi: 82082004) nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker.

Arsyeja: Projekte investive, punimi i kokave të jashtme dhe të brendshme të tensionit të mesëm, lidhëseve të tensionit të mesëm si dhe energjizimi i kabllove tokësorë të tensionit të mesëm dhe punime tjera elektrike në kuadër të Lot 21-Malishevë.

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë