Braktisja e fesë islame në Deçan – Sqarohet ish-këshilltari i Rugovës: Unë nuk i takoj këtij grupi

Ish-këshilltari i Presidentit Rugova, Sali Cacaj ka dal me një sqarim lidhur me akuzat se ai i është bashkuar ’Lëvizjes Vullnetare për braktisjen e Fesë Islame”.

Ai ka bërë të ditur se nuk i takon këtij grupi.

Përmes një statusi në Facebook, Cacaj tregon se po merrte pjesë në takim pasi që ishte thirrur për mbrojtjen e vlerave Kombëtare.

Postimi i plotë:

Sqarim!

Ka tri ditë që qarkullojnë në portale lajmet për formimin e ” Levizja vullnetare e braktisjës së fesë islame”.

Unë nuk i takojë këti grupi.

Takimi është thirrë për mbrojtjën e vlerave Kombëtare.

Sqarimi im është për shkak të cilësimit të emrit dhe funkcionit tim si këshilltar i Presidentit Rugova.

Mbetëm konsekuent në respektimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës e cila garanton liritë fetare për të gjithë.

Sali Cacaj, ish këshilltar i Presidentit Rugova

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë