Fillon ndërtimi i “Central Park Residence” në Drenas [Foto]

Ka filluar ndërtimi i “Central Park Residence” në Drenas  me mbi 50,000m2 në rrugën ‘Beqir Sinani’

Central Park, ky kompleks i avancuar dhe bashkëkohorë do të ketë apartamente të dizajnuara me shije dhe me standardet më të larta të cilesisë, sigurisë dhe rehatisë, buzë parkut dhe sheshit madhështor të qytetit.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë