Qytetarët nga Malisheva të tronditur me vrasjet e fundit në këtë komunë (Video)

Për pesë muaj, Malisheva u trondit nga tri vrasje.

E fundit ndodhi një ditë më parë në Banjë, ku mbeti i vdekur Avni Basha, rreth 30-vjeç, nga fshati Vraniq i Suharekës.

Qytetarët të kësaj komune shprehen të habitur me gjithë këto raste. Ata thonë se kjo komunë edhe para lufte ka qenë shumë e qetë, dhe pas lufte nuk ka pasur vrasje e ngjarje të rënda.

Tahir Januzaj nga fshati Senik bën thirrje që raste të tilla mos ndodhin më asnjëhere.

Ndiqeni më poshtë videon:

Ndiqni me poshtë videon:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë