Aksioni për ofrimin e një ambienti sa më të pastër për qytetarët e Drenasit

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë ka përcjellë nga afër angazhimin dhe punën e pa kursyer të punëtorëve të Kompanisë Rajonale ‘Pastrimi’ që po bëjnë, që qyteti i Drenasit dhe përreth te marrin pamje tjetër.

Trotuaret, parku dhe rrugët po pastrohen dhe po krijohet një ambient i pastër.

Lusim qytetarët që të bëjnë kujdes në ruajtjen e ambientit!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë