Parku i pishave afër Drenasit së shpejti në shërbim të qytetarëve

Kanë filluar punimet për rregullimin e parkut të pishave në Kamenicë të Drenasit, që përfshinë fshatrat Gllobar, Çikatovë e Vjetër, Gllanasellë, Vërboc dhe Tërstenik.

Ky park ka hapësirë prej 50 hektarëve apo 500 mijë meter katror që do plotësojë nevojat e qytetarëve tanë për rekreacion.

Ky projekt realizohet në kuadër të planit investiv kapital të buxhetit të vitit 2023-2024 të Komunës së Drenasit.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë