Lladrovci publikon renditjen për transparencë: Vazhdojmë me suksese!

Matjet e transparencës të kryera nga GAP, e paraqesin Drenasin në krye të listës me 100 pikë, bashkë me disa komuna tjera.

Ne kemi premtuar se transparenca, llogaridhënia, qeverisja demokratike, janë puna jonë ditore, ka shkruar Lladrovci.

Postimi i plotë:

Ne jemi këtu, si çdo herë, të parët!

Po, të parët për transparencë buxhetore me 100 pikë, për vitin 2022!
Ne kemi premtuar se transparenca, llogaridhënia, qeverisja demokratike, janë puna jonë ditore.
Për këtë sukses, falënderoj zyrtarët e komunës, qytetarët dhe vlerësuesit e GAP-it!

Vazhdojmë me suksese!

https://www.institutigap.org/documents/43952_indeksi_transparences%202022.pdf?fbclid=IwAR1zakaVpbviOpS5NzJPF0ly-u19Epc0MzacPj8T-Vxo2vrT5Ptm3u-YK-A

https://instagram.com/p/Cv-OMZctQyA/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë