Turniri ‘Abedin Bujupi’/ Kush do të fitojë, ‘Leoni Construction’ apo ‘Dëshmorët e Negrocit’

Mbrëmë ishte një nga netët me të zjarrta të turnirit duke treguar lojë cilesore, adrenalinë, tifozëri të zjarrtë e mbi të gjitha organizim shembullor. Nata që nxori dy finalistet ishte një natë festive për të gjithë duke treguar vlera të larta sportive dhe respekt të ndërsjellë.

Vetëm me punë, përkushtim dhe respekt ndaj njeri tjetrit e dërgojmë në vend amanetin e dëshmorëve, prandaj në nderim të jetës dhe veprës së Heroit Abedin Bujupit ju mundet dhe ditët të sjellnit adrenalinë: FALEMINDERIT

Turniri “Abedin Bujupi” përveç së është turniri me i madh që nga paslufta po tregon edhe një cilësi tjetër, atë të bashkimit të bashkëluftëtarëve e bashkëveprimtarëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Të Mërkurën do të zhvillohet edhe finalja e madhe në mes të LEONI CONSTRUCTION dhe DËSHMORËT E NEGROCIT, dy finalistet që dhuruan një spektakël me lojën e tyre.

Mirëpresim mbështetje edhe me të zjarret në natën finale

#TurniriHeroiiKombitAbedinBujupi

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë