Asfaltohen rrugët në zonën e Komoranit dhe në fshatrat përreth

Mbi 15 segmente rrugore L=7000 m janë asfaltuar në zonën e Komoranit, përkatësisht në fshatrat, Arllat, Negroc, Gjergjicë, Llapushnik, Fushticë, Zabel dhe Korroticë.

Drejtoria për Infrastrukturë Lokale është e përkushtuar në realizimin e projekteve të planifikuara infrastrukturore me qëllim të krijimit të kushteve gjithmonë më të mira infrastrukturore për qytetarët tanë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë