Diplomojnë 46 kadetë të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Sot u mbajt ceremonia e diplomimit të 46 kadetëve të rinj të Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Kjo ceremoni u mbajt në qytetin e Vushtrrisë.

Prezentë ishte Ismail Dibrani nga ShKK dhe Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e cila edhe ndau diplomat për 46 kadetët e rinj.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë