Shifra e pabesueshme, sa është investimi i kosovarëve në Mal të Zi

Kryetari i Aelancës Kosovare të Biznesit Agim Shahini ka pritur në takim ministrin për të drejtat e njeriut në Mal të Zi Fatmir Xheka.

Sipas një njoftimi për media, Shahini e njoftoi ministrin për situatën ekonomiko sociale në Kosovë dhe më gjerë dhe gatishmërinë e investitorëve kosovar për të investuar në Mal të Zi.

Ministri Xheka tha se Qeveria e Malit të Zi ka hapur dyert për çdo investitor të cilët brenda 5 viteve të kaluara kan investuar në vlerën e tregut të sotëm rreth 1 miliard euro e që kjo promovon besueshmërinë te investitorëve dhe qytetarëve të Kosovës në Mal të Zi”, thuhet në njoftim.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë