Nxënësja nga Drenica do t’a përfaqësojë Kosovën në Poloni në garën “Youth for justice”

Vajza që do ta përfaqesoj Kosovën të hënën në Poloni në garën “Youth for justice” është Altina Salihu një emer që premton shumë, shkruan rajoni.org.

Ajo është nga fshati Burojë, nxënëse e gjimnazit “Hamëz Jashari” në Skënderaj.

“Jam shumë e nderuar dhe e priveligjuar që do ta përfaqësoj së pari fshatin tim Burojë , qytetin tim Skënderaj dhe shtetin e Kosovës, do të jep ma të mirën për tu paraqitur në mënyrë dinjitoze për të dëshmuar se edhe fëmijët Kosovar janë të barabartë si të gjithë fëmijët e Evropës dhe të botës”, ka thënë Altina për portalin rajoni.

Kujtojmë që një vitë me parë Altina arriti majat e suksesit, duke mposhtur 145 shtete në garën e Gjeografis.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë