Publikohen emrat e drejtorëve të rinj në Komunën e Skenderajt

Kryetari i ri i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura ka publikuar listën me emrat e drejtorëve që do të qeveris katër vitet e ardhshme.

Ai ka thënë se sot, në takim me strukturat e Partisë Demokratike të Kosovës, promotori i fitorës së 17 tetorit, në një takim, përveç falënderues për angazhimin e vazhdushëm, formalizuam stafin e drejtorëve komunal, me të cilët do të punohet me përkushtim dhe përgjegjësi për të mirën e përgjithshme të qytetarëve tanë.

Kjo listë e drejtorëve nuk ështe vetëm profesionale, është edhe kredibile:

Drejtoria për Financa – Ismet Aliu
Drejtoria për Urbanizëm – Zymer Deliu
Drejtoria për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale – Rrezarta Ibrahimi
Drejtoria për Arsim – Kastriot Duraku
Drejtoria për Zhvillim Ekonomik dhe Turizëm – Besarta Meha
Drejtoria për Bujqësi – Behgjet Maliqi
Drejtoria e Inspeksionit – Valon Haliti
Drejtoria për Gjeodezi, Pronë e Kadastër – Aferdita Seferi Gecaj
Drejtoria për Shërbime Publike – Alban Shala
Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport – Alban Berisha
Drejtoria për Administratë – Hamit Geci

/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë