“Shqipet e Drenicës” rrëmbejnë sërish çmime

Në festivalin “DAMASTION FOLK 2021”,
ansambli “SHQIPET E DRENICËS” u shpërblyen me dy çmime.

Vendi i III-të për valle popullore si dhe valltari më i mirë – Enis Mulaku.

Ansambli nga Drenica ishte shpërblyer edhe në festivalin e organizuar gjatë verës në Durrës.

/DrenicaOnline/

/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë