Këto vende në Drenas do të mbesin sot pa rrymë për 4 orë

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të radhës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit sotdo të ketë edhe në komunën e Drenasit:

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Trasingu (kodi: 161000010 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja: Zëvendësimi i dy shtyllave të drurit me të betonit 12/1000 Korroticë e Naltë tërheqja e përçuesve

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë