Xhavit Drenori: Voto edhe Ti sepse festa e demokracisë kërkon pjesëmarrje të të gjithë neve

Ka votuar në vendlindje kandidati për kryetar të Komunës së Drenasit nga “Green për Drenas”, Xhavit Drenori.

Ai ka kërkuar nga qytetarët e Drenaisty që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre qytetare e kushtetuese.

Njoftimi i Drenorit:

“Demokracia nuk është sport me spektatorë, zbrisni në fushë dhe gjuani penalltinë!” (E huazuar)

Unë votova, edhe pse arrita me votu tek pas orvatjes se dytë.

Voto edhe Ti sepse festa e demokracisë kërkon pjesëmarrje të të gjithë neve (me të drejtë vote)!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë