Qendra më e madhe e votimit në Skenderaj hapet 5 minuta me vonesë

Në komunë e Skenderajt janë hapur të gjitha qendrat e votimit, mirëpo ajo kryesore me pesë minuta vonesë.

Në shkollën e mesme teknike “Anton Qeta”, e cila është edhe qendra më e madhe e votimit në Skenderaj nuk është hapur në ora 7:00, por pesë minuta me vonesë dhe votuesve të parë u është dashur të presin pak fillimisht.

Menaxheri i kësaj qendre e quajti normale vonesën prej pesë minutash, duke thënë se kjo vonesë ndodhi derisa u bën të gjitha përgatitjet e nevojshme.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë