11-shi i PDK-së, Perparim Bajraktari: Entuziazmi i fitores vërehet tashmë në çdo fshat e lagje

Kandidati me numër 11 në listën e PDK-së për asamble komunale të Drenasit, Perparim Bajraktari ka thënë se qytetarët e Drenasit tashmë e kanë ndarë mendjen, janë të vendosur, të vendosur ta mbajnë Drenasin kampion, komunën kampione dhe Kryetari kampion.

“E kjo mund dhe bëhët duke ju bashkuar karvanit të fitores, karvanit i cili po ecë, po vepron, po e ndryshon Drenasin, kurse opozita, si huta komentojnë për këto të arritura, nuk duan ti shohin. Entuziazmi i fitores vërehet tashmë në çdo fshat e lagje”, ka thënë Bajraktari i cili po merr mbështetje të madhe si në vendlindje ashtu edhe në fshatrat tjerë të Drenasit.

Postimi i plotë i Bajraktarit:

Kur kanë mbetur edhe pak ditë para 17 tetorit, datë kur shprehet një parim i cili tash e 4 vite është instaluar në Drenas, parimi barazisë.

Qytetarët e Drenasit tashmë e kanë ndarë mendjen, janë të vendosur, të vendosur ta mbajnë Drenasin kampion, komunën kampione dhe Kryetari kampion.

E kjo mund dhe bëhët duke ju bashkuar karvanit të fitores, karvanit i cili po ecë, po vepron, po e ndryshon Drenasin, kurse opozita, si huta komentojnë për këto të arritura, nuk duan ti shohin.

Entuziazmi i fitores vërehet tashmë në çdo fshat e lagje.

Le të bëhemi pjesë e fitores së radhës, le të deshmojmë se e duam Drenasin, se duam që në Drenas të sundojë ligji, se Drenasi të qeveriset mbi bazën e parimeve të instaluara tashmë në komunën tonë, siç janë transpreca, ligjshmeria e llogaridhënia.

Këto mund të bëhen dhe do të bëhen duke treguar qytetari aktive, duke u bërë argat i së mirës, duke e thirrur zërin e arsyes, e këto kanë një emërues të përbashkët, e ky emërues është nr. 177 dhe kampioni Ramiz Lladrovci.

Voto nr. 177, voto Ramiz Lladrovci;
Voto nr. 11 të listës së PDK-së Perparim Bajraktari!

Bashk për Drenasin!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë