Përkujtohen dëshmorët Bejtë e Vesel Nebihu në Damanek

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve, Bejtë Nebih Nebihu e Vesel Halil Nebihu, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka përkujtuar dy dëshmorët e fshatit Damanek.

Kryetari Lladrovci tha se shënimi i datave përkujtimore për heronjtë, dëshmorët, martirët e gjithë të rënët, na rikujton sakrificën dhe luftës e pastër të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lavdi e përjetshme dëshmorëve Bejtë e Vesel Nebihu, dëshmorëve e martirëve të fshatit Damanek.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë