Në këto vende të Drenasit do ketë nesër ndërprerje të rrymes

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Drenas.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005 ) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe  Vukovci.

Arsyeja: Demontimi i transformatorit të vjetër.

19.05.2021

Punime nga palët e treta

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë