6 fshatra të Drenasit do të mbesin pa rrymë deri në ora 17:00

Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci dhe Abria, do të mbesin pa energji elektrike sot prej orës 9 deri në ora 17.

KEDS ka njoftuar se dalja në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Arsyeja sipas KEDS është energjizimi i linjës dhe trafostacionit të ri.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë