Ai nisi ta fërkojë në ashensor, reagimi i vajzës të lë pa fjalë

Ata kanë ngelur të dy vetëm në ashensor. Janë një femër dhe një mashkull, të dy në moshë të rritur, por që nuk njihen mes tyre. Duke përfituar nga mungesa e njerëzve ai ka nisur ta ngacmojë.

Djali e prek me dorë dhe vajza mundohet ta shmangë me lezet.

Ai insiston por ajo arrin kulmin e durimit dhe ia “tregon qejfin”. Ngjarja ka ndodhur brenda një ashensori në Kinë. Askush nuk e priste që të përfundonte kështu, por kjo vajzë është me të vërtetë e aftë.

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë