Motrat gjetën letrat e vjetra të nënës pas vdekjes


Ne mund të dëgjojmë tregime rreth të dashurve tanë pasi ata të kenë vdekur, transmeton Indeksonline.

Por një grup motrash gjetën disa nga letrat e vjetra të mamasë së tyre dhe vendosën t’i lexonin ato.

Ata gjetën një grumbull letrash që babai i kishte dërguar kur ishte duke punuar në Londër në vitet 1960.

Motrat u mblodhën së bashku për t’i lexuar, por rezulton se nuk ishin shënimet romantike të dashurisë për të cilat shpresonin.

Një nga gratë e tregoi historinë në Twitter nën emrin Morven, duke shkruar: «Pasi vdiq mamaja, gjetëm letra, të lidhura në një hark nga babi im, kur ai punonte në Londër në vitet ’60.

“Motra ime po qante dhe unë i shtrëngova duart dhe hapëm vetëm një nga letrat dhe aty zbuluam se si kishte humbur ai si një endacak duke mos qenë pranë saj.Nuk e lexova pjesën tjetër. Wow, vetëm wow.”

Postimi i saj është pëlqyer më shumë se 6,000 herë dhe ajo është përmbytur me mesazhe nga njerëz që donin tregimin/Indeksonline/.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë