Kështu flenë shqiptaret në xhama të veturave gjatë vozitjes në autostradë


Shqiptarët flenë çuditshëm në vetura dhe këtë e vërteton një fotografi ku shihet se përgjatë udhëtimit në një veturë dikush bënte gjumë në xhamin e prapmë të veturës.
Një lexues i ka dërguar Gazetës Express fotografi nga Rruga e Kombit teksa vetura lëviz në 100km/h, ndërsa në xhamin e prapmë të veturës është duke fjetur një nga personat që është me të.

Nga fotografia e veturës duket se personi që fle ia ka zënë pamjen nga prapa vozitësit të veturës në autostradë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë