Akuzohet nëna për vrasjen e foshnjës me qumësht gjiri vdekjeprurës


Një grua 30 vjeçe, e cila vuante nga dhimbjet e kokës është akuzuar për vrasjen e djalit të saj 11-javësh me një përzierje vdekjeprurëse të drogës në qumështin e saj të gjirit.

Samantha Jones u akuzua të premten me vrasje penale për vdekjen e fëmijës së saj me 2 prill.

Autopsia zbuloi se foshnja vdiq nga një kombinim i metadonit, amfetaminës dhe metamfetaminës.

Sipas një deklarate, Jones i tha policisë se ishte shumë e lodhur me fëmijën që zgjohej në 3 të natës për të kërkuar qumësht gjiri.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë