100 vjeçarja që përjetoi tri luftëra në Kosovë (Video)

Zela Rexhepi, nga fshati Svircë e Medvegjës, ditë më parë festoi 100 vjetorin e lindjes.

Zela Rexhepi, nga fshati Svircë e Medvegjës, ditë më parë festoi 100 vjetorin e lindjes.

Mësoni më shumë për këtë zonjë e cila i kaloi tri luftëra dhe peripecitë jetësore që i ka kaluar gjatë 100 vjetëve.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë