“A kupton t’i shqip, gruen e krejt t’i q****”, i arrestuari shan dhe ofendon policin civil gjatë arrestimit

Një person është arrestuar te “Kafet e Vogla” në Prishtinë. 

Indeksonline ka kapur momentin kur një polic civil arreston një të dyshuar.

“A kupton t’i shqip, gruen e krejt t’i q****”, i thotë ai policin civil gjatë arrestimit.

 

Më poshtë, pamjet:

:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë