“Abria Turs”, adresa juaj për të udhëtuar drejt bregdetit shqiptar

Agjensioni Turistik “Abria Turs”, sivjet për udhëtimet drejt Durrësit, Shëngjint e Velipojës, vjen me superofertë për të gjithë ata që duan t’i kalojnë pushimet verore.

Bileta kthyese 15 euro për person ndërsa nisjet bëhen nga Skenderaji, Drenasi, Komorani, Fushë Kosova e Kijeva.

Autobusët komod të kompanisë lidere në Drenas “Abria Turs” kanë linjen e rregullt për Durrës, Shëngjin e Velipojë.

Andaj mos humbni kohë, rezervo tani biletën me supërçmim në: 049 600 703 ose
045 823 988

Nisje dhe kthim çdo ditë nga këto qytete:

📍Skenderaj- Te Shelet 05:15
📍Drenas – Te stacioni i autobusave 05:45
📍Komoran – Te udhëkyqi i vjetër 06:00
📍Fushë Kosovë – 05:30
📍Kijevë- Te udhëkryqi i vjeter 05:50

🔄🚌Kthimi çdo ditë bëhet në ora:
Velipojë 16:00 | Shëngjin 17:00 | Durrës 16:30

☎️ Për rezervime apo informata kontaktoni:
+383 49 600 703 (viber / whatsapp)
+386 45 823 988 (viber )

🏡Ose na vizitoni në zyrën tonë:

Drenas (stacioni i autobusëve)
Fushë Kosovë rezervimet Tel: 045823988
Skenderaj Rezervimet tel: 045823988

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë