“O pervers i ndyrë, kush duhet të…”, “Jeni të liga”/ Ofendime mes Eglës dhe Julit

Juli dhe Egla janë përfshirë sërish në një debat me njëri-tjetrin në shtëpinë e Big Brother.

Teksa aktorja po ofendonte Françeskën dhe të gjitha vajzat në shtëpi, Juli ndërhyri, duke përdorur ofendime të rënda me njëri tjetrin.

Egla: Jeni thjeshtë të liga goca! Nuk është se parashikoni, jeni thjeshtë të liga

Françeska: Aaaa ok

Juli: Sa i shan ti njerëzit këtu aq të mira qofshin. Shko mëso të flasësh

Egla: Grua je ti? O pervers, shiko gratë dhe thuaj se kush duhet të masturbohet nga këto. Pervers i ndyrë

Juli: Ti e ke kompleks masturbimin, s’di çfarë të them

Egla: Ti je i shkrydhët shumë, nuk e ke kompleks. Ti në debat e sipër iu thua njerëzve shko e masturbohu. Ti se ke kompleks

Juli: Jo se kam

Egla: Ty të duket një gjë e mirë, një gjë njerëzore

Juli: Pse është e keqe?

Egla: Ik largohu

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë