Një tjetër përson në Drenas ndërron fenë, konvertohet në katolik

Në kishën Shën Abrahami në Llapushnik të Drenasit, një tjetër qytetar ka vendosur ta ndërrojë fenë e tij.

Ai është konvertuar në fene katolike.

Njoftimi është bërë nga Kisha e Llapushnikut nëpërmjetë rrjetit social “facebook”.

“Llapushnik, më 30 tetor 2023. Edhe një Pagëzim. Hire dhe Bekime! Don Pali, në mungesë të famullitarit tonë, don Franit, ndau sakramentet e Pagëzimit dhe Krezmimit!”, thuhet në njoftikin e tyre në “facebook”.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë