Ndriçohet rruga deri te Pishat e Gllobarit

Është funksionalizuar ndriçimi publik prej 3 kilometrave deri te Pishat në Gllobar të Drenasit.

Banorët kanë falenderuar Komunën për këtë investim, shkruan DrenicaOnline.

Me këtë investim është rritur siguria dhe mund të shtohet numri i vizitorëve.

/DrenicaOnline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë