Ambient i pastër, pasqyrim i bukur i qytetit të Drenasit!

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, po vazhdon të punojë në ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarët e komunës së Drenaist.

Faqja zyrtare e Komunës në Facebook ka publikuar disa pamje nga aktiviteti për mirëmbajtjen dhe larjen e rrugëve në Qendër të Drenasit nga KRM “Pastrimi”- njësia Drenas.

.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë