Kryetari Lladrovci falënderon për bashkëpunim drejtorin e deritanishëm të “Pastimit”, Muhamet Qela

Më rastin e pensionimit, kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci, ka pritur në takim drejtorin e deritanishëm të ndërmarrjes regjionale “Pastrimi”, Muhamrt Qela, të cilin e ka falënderuar për bashkëpunimin e treguar me Komunën e Drenasit për realizimin e projektit në menaxhimin e mbeturinave.

Kryetari Lladrovci në shenjë bashkëpunimi i ka dhënë edhe mirënjohje drejtorit të deritanishëm të kësaj kompania Muhamer Qela dhe i ka uruar shëndet në pensionim.

Loading...
Loading...

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë