Njoftim nga Drejtoria për Zhvillim Ekonomik

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për zhvillimi Ekonomik, se bashku me AZHR Qendër në kuadër të projektit “Trajnimi profesional dhe angazhimi në punësim” nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, do të mbajnë trajnim me temën “Fuqizimi i të rinjve dhe grave në aftësi të buta dhe aftësi menaxheriale”

Trajnimi do të mbahet të enjten, me datë 12.12.2019, duke filluar nga ora 10:00, në sallën e Kuvendit Komunal në Drenas.

Ftojmë gjithë te interesuarit, te rinjtë nga Qendra Rinore, nga Zyra e Entit për Punësim me prioritet gratë, si dhe studentë e nxënës, të cilët kanë nevojë që të marrin pjesë në këtë trajnim, ku do ta kenë mundësinë të trajnohen në mënyrë profesionale rreth aftësive të buta si dhe atyre menaxheriale.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë