Dalin pagat për mësimdhënësit grevistë

Pagat për mësimdhënësit grevistë janë ekzekutuar ditën e sotme.

Lajmin e ka konfirmuar Sazan Ibrahimi, kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës.

”Po e konfirmoj. Kanë nis me iu dal pagat në xhirollogari”, tha Ibrahimi.

Çështja e pagave të mësimdhënësve ka hapur një debat të madh mes Qeverisë dhe SBASHK-ut.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë