Komuna e Drenasit shpall konkurs për 10 vende të lira pune (Konkursi)

Komuna e Drenasit ka shpall konkurs për pranimin e 10  mësimdhënësve të rinj.

Konkursi është shpallë për disa lëndë dhe në disa shkolla, shkruan DrenicaOnline.

Disa nga mësimdhënësit kërkohen përkohësisht derisa të kthehen mësimdhënëset nga pushimi i lehonisë e disa të tjerë për kohë të pacaktuar.

Më poshtë gjeni të gjitha detajet rreth konkursit:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë