Vazhdon rënia e çmimit të naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë përmes një njoftimi publik ka publikuar çmimin maksimal të derivateve për 24 orët e ardhshme

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.57.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.35.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0.75.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë