Rruga me katër korsi Komoran – Klinë e Epërme, vjen lajmi i fundit

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura së bashku me drejtorin për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Ambientit Driton Mulaj, kanë pritur sot zëvendësministrin e Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, i cili ka vizituar punimet e realizimit të projektit për zgjerimin e rrugës Komoran – Klinë e Epërme.

Punimet e këtij projekti rifilluan pas një periudhe prej më shumë se 4 viteve, ku ka pas bllokim të procesit të shpronësimit gjë që ka çuar në pengesa të realizimit të këtij projekti të rëndësishëm për komunën e Skenderajt.

Problemet pronësore u zgjodhën para pak ditëve, ndërkohë që Qeverisja Nura në kuadër të planeve dhe programit qeverisës, i ka dhënë prioritet përfundimit të zgjerimit të rrugës me katër korsi Komoran – Klinë e Epërme.

/DrenicaOnline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë