Festë në familjen Lladrovci

Sonte në familjen e kryetarit të Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka festë. Mbesa e tij, Arla e vogël feston ditëlindjen. Lladrovci ka postuar një foto me gjithë familjen e madhe duke i uruar Arlës gjithë të mirat.

Postimi i Lladrovcit:

Festë familjare për ditëlindjen e yllit tonë, Arlës, me Shemën, Kosovaren, Arlindën, Elenën, Lapidarin, Drilonin, Lekën dhe Luizën, me foto që të mbetet kujtim për të gjithë. Jashtë fotografisë kanë mbetur Rilindi dhe vëllai im, Emriu që ndodhen jashtë shtetit.

Jeta jonë është e përkufizuar edhe nga Familja, asaj i detyrohemi çdo moment të jetës. Ishte rast për të kujtuar edhe ata që nuk janë në mesin tonë, në festën për brezin që do të rritet me krenarinë për paraardhësit e vet. Gëzuar Arla, të duam shumë!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë