Ajazi përkujton dëshmorin Leku: Falë sakrificës së tij dhe dëshmorëve tjerë po e gëzojmë lirinë!

Kreu i “Demokratëve për Drenasin”, Driton Ajazi ka përkujtuar sot dëshmorin Bashkim Leku, i rënë 24 vjet më parë, shkruan DrenicaOnline.

Ajaz tha se falë sakrificës së Bashkimit dhe shumë dëshmorëve tjerë ne sot e gëzojmë lirinë!

Postimi i Ajazit:

Sot, kujtojmë rënien heroike të dëshmorit Bashkim Leku, në 24 vjetorin e rënies së tij. Falë sakrificës së Bashkimit dhe shumë dëshmorëve tjerë ne sot e gëzojmë lirinë!
Lavdi e përjetëshme për Bashkimin dhe të gjithë dëshmorët e rënë për lirinë!

D.A.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë